Duurzaamheid is iets waar je over móet nadenken. Voor jezelf, voor de economie én voor het milieu. NL-Montage vertaalt duurzaamheid op verschillende manieren in haar bedrijfsvoering. Zo proberen we op onze manier bewust bezig te zijn met wat we doen en voor wie we dat doen.

Duurzaamheid volgens NL-Montage

… werken met een duurzaam product

Folie is op zich niet heel milieuvriendelijk. Alhoewel er ook natuurlijke bestanddelen in worden gebruikt, is voor de beste duurzaamheid van het product zelf vaak meer nodig. 3M, een van onze hoofdleveranciers, werkt constant aan het duurzamer produceren van haar product. Ditzelfde geldt voor onze andere leverancier, Avery. Als we het hebben over kwaliteit, is folie wel duurzaam. Afhankelijk van de soort folie kan het materiaal tot wel 10 jaar meegaan.

… ontwikkeling van duurzame producten

Duurzaamheid volgens NL-Montage is ook meedenken bij de productie van duurzame producten. Zo hebben we een samenwerking met NPSP. Zij maken composieten. Een van hun nieuwste ontwikkelingen is een hectometerpaaltje van duurzaam composiet. De traditionele paaltjes versplinteren vaak bij een aanrijding. Deze paaltjes buigen mee, ook bij onderhoud en grasmaaien. Dit zorgt voor een fors lagere milieubelasting. De vraag was of wij konden zorgen voor het beplakken van deze bordjes met een folie dat aansluit bij de filosofie achter de paaltjes. Dit is een succesvol project gebleken, waar we in de toekomst vol enthousiasme mee verder werken.

… duurzaam handelen wanneer dat kan

Net zoals thuis, kun je ook als bedrijf heel veel doen als het gaat om milieubewust handelen. Zo versturen we onze post, zoals offertes en facturen, zoveel mogelijk digitaal. Ook nieuwsbrieven en andere mailings gaan bij voorkeur via e-mail. Daarnaast proberen we ervoor te zorgen dat we geen pagina’s printen die we niet hoeven te printen én proberen we afval zoveel mogelijk te scheiden. Het zijn kleine stappen, die, als iedereen eraan denkt, een groots effect kunnen hebben.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op!
Mail ons
Bel ons