Onze locatie in Lelystad

Sinds begin 2019 is NL-Montage gevestigd in twee ruime panden in Lelystad. Een centrale locatie, die vanuit het hele land goed te bereiken is. Hier hebben we een ruim, omheind buitenterrein, verwarmde werkplaatsen en alle tools om ons werk superstrak uit te voeren. Als we niet bij u op locatie komen, tenminste!

Waar we in Lelystad begonnen met één pand, hebben we er al snel eentje aan toegevoegd. Vanwege de hoeveelheid werk die we kregen. En de constructie met deze twee panden werkt perfect, want het omheinde binnenterrein ligt precies in de hoek tussen de hallen. Hier kunnen we een bescheiden wagenpark aan voertuigen kwijt, voor- of nadat we ze onder handen nemen. Ze staan hier veilig en beschermd tegen onbevoegden.

Geconditioneerde hallen

In de hallen hebben we volop ruimte om te werken. Voertuigen kunnen binnen staan en als we ze deels moeten demonteren voor een total wrap, dan kunnen we de onderdelen goed georganiseerd onderbrengen en afwerken. In de verwarmde hallen hebben we alles bij de hand om uw voertuigen efficiënt en strak te voorzien van folie. Vanuit Lelystad kunnen we eenvoudig alle plaatsen in Nederland bereiken om op locatie te werken. Dit maakt het mogelijk altijd maatwerk te leveren voor onze opdrachtgevers.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op!
Mail ons
Bel ons