NL-Montage monteert folie op bedrijfswagens en neemt het gehele servicetraject op zich. Van enkele bedrijfsbussen tot een complete fleet van 500 voertuigen. Met onze speciaal ontwikkelde software tool kunnen we het gehele traject per wagen volgen en beheren gedurende zijn economische leven. Op deze manier nemen we de wagenparkbeheerder veel werk uit handen en leveren we uw bedrijf een betrouwbaar wagenpark.

Onze werkwijze is service

NL-Montage verzorgt en controleert de logistiek van iedere individuele wagen binnen het wagenpark. Vanaf de aanschaf van de auto, tijdens het aanbrengen van de gewenste folie tot en met het uiteindelijk weer verwijderen van de folie wanneer de auto wordt afgeschreven en uit de lease wordt gehaald. Service is een belangrijk element in onze bedrijfsvoering. Daarom is ook een eventueel schadetraject opgenomen in onze beheertool. Bij een ongeval of wanneer de folie beschadigd raakt onderhouden wij het contact met de schadeherstelbedrijven en de verzekeraars. We kunnen per wagen een database aanleggen per chauffeur zodat het zelfs mogelijk is om eventuele schaderijders te monitoren. Voor elk traject geldt dat er constant contact is met de fleetowners over de laatste stand van zaken. Wanneer een wagen voor schadeherstel of onderhoud tijdelijk niet gebruikt kan worden, regelen wij vervangend vervoer voor u. Ondertussen verzorgen onze ervaren en gecertificeerde monteurs de montage van de fullcolour prints tot in detail. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een spiegel, een schuifdeur of een bumper. Het gaat erom dat het totaalbeeld van uw wagenpark volledig klopt, tot in de details.

Onze service in uw huisstijl

De gemiddelde bedrijfswagen heeft een economische levensduur binnen de fleet van zo’n 4 jaar. Wij garanderen 4 jaar begeleiding en ontzorging voor uw wagenparkbeheerder. Hierbij stellen wij ons op als uw partner die meedenkt vanuit zijn eigen professie. Onze unieke tool maakt alle processen rondom uw wagenpark inzichtelijk en overzichtelijk. De wagenparkbeheerder blijft zo zelf ook altijd op de hoogte van de stand van zaken. U profiteert daarvan: u bent gegarandeerd van eenheid in uw huisstijl en eenheid in de uitstraling van uw bedrijf, terwijl de bestuurders van de wagens gewoon kunnen doorrijden.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op!
Mail ons
Bel ons