Ons bedrijf

Ons werk blijft hangen. Folie plakt namelijk overal en de folies die wij gebruiken zijn zo kwalitatief hoogwaardig dat ze je niet loslaten. Letterlijk én figuurlijk. NL-Montage monteert folie voor (semi) overheid, openbaar vervoer en luchtvaart. We beplakken complete wagenparken voor leasemaatschappijen en grote organisaties. Maar ook kantoorpanden, zorginstellingen en winkelcentra zijn niet veilig voor de kleefkracht van ons werk. Die kleefkracht hebben we te danken aan de leveranciers van de folie, zoals 3M en Avery. Onze eigen kracht zit hem in het plakken. Volgens vooraf vastgestelde ontwerpen en richtlijnen beplakken wij de projecten. Dit gebeurt snel, schoon en vooral precies. Daar maken wij ons hard voor. Niet voor niets zijn wij preferred partner van signmakers en folieproducenten.

De beste folie-stuurlui staan aan onze wal

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Zij leveren af wat de buitenwereld van ons én van onze klanten ziet. Daarom zijn we heel zuinig op hen en krijgen ze alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door opleidingen te volgen. Sterker nog: we hebben een eigen opleider binnen ons bedrijf. Herman Paartman is zelf in het bezit van alle certificaten die er bestaan op het gebied van foliemontage. Hij is een veelgevraagd opleider in binnen en buitenland. Onze medewerkers leveren maatwerk, stuk voor stuk volgens onze hoge standaarden.

Van allereerste concept tot zorgvuldige aftersales

Wij zijn dol op helikopterview. We houden de touwtjes stevig in handen. Van concept tot en met aftersales. Onderhoud en reparaties zijn onderdeel van onze service. We kunnen elke soort folie direct voor u bestellen bij de fabrikant. Nagenoeg alles is mogelijk waar het gaat om kleur, print en effect. Folie is bijzonder veelzijdig, ijzersterk en heel duurzaam. Een product van deze klasse verdient een behandeling en montage op niveau. Daar staan wij voor. Dit maakt van ons een uitstekende strategische partner voor zowel de korte als de lange termijn.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op!
Mail ons
Bel ons