Foliemontage: in no time een spectaculair resultaat

Foliemontage kan overal. Zolang het geen mens, dier, water of vuur is, kun je er op plakken. Folie is een duurzame, sterke en superstrakke oplossing om voertuigen, panden, deuren, keukens, maar ook vliegtuigen en treinen een andere uitstraling te geven. Folie is niet alleen esthetisch verantwoord, maar kan ook zon- of waterwerend, isolerend, blinderend én hufterproof werken. Dit maakt foliemontage een veelzijdig, specialistisch en vooral dankbaar vak. Bij NL-Montage weten we er alles van. En dat we weten waar we het over hebben, blijkt wel uit het feit dat we preferred partner zijn van 3M en Avery.

Foliemontage voor maximale impact

Foliemontage op auto’s is al bekend. Carwrapping, heet het dan. In de tuning wereld wordt dit enorm veel gedaan. Maar folie kan eigenlijk overal op worden geplakt. Van signing, zoals een logo of bedrijfsnaam op het raam of op een gevelplaat, tot complete bedekking van een oppervlak. Op verkeersborden, lichtreclame of als bewegwijzering of als materiaal om mee te renoveren, maar ook om een pand of voertuig te restylen. Je kunt het gebruiken op de vloer, als tijdelijke vloerbedekking of tijdens een actie of op de trap met speciale antisliplaag. Folie is heel duurzaam, sterk en verkrijgbaar in elke kleur en uitvoering die je maar kunt bedenken. Zo voer je een rebranding in één keer door tot op de kozijnen!

Foliemontage als talent

Het monteren van folie is een vak apart, maar daar zijn wij voor. Wij doen, denken en dromen in folie. Onze deskundige medewerkers starten elke dag weer met veel plezier met nieuwe projecten. Wij werken op grote hoogten en als het moet ook in de kelder. Als je iets in de vingers hebt, dan kun je dat tenslotte overal. En dat is hoe wij denken over foliemontage.

Ons werk

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op!
Mail ons
Bel ons